Aktuel information om coronavirus
I sparekassen følger vi løbende Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. den igangværende coronavirus-pandemi. Vi har derfor valgt at låse døren til vores afdelinger.

Du har fortsat mulighed for at deltage i videomøder med din rådgiver, lige som du vil selvfølgelig stadig kan få hjælp i din lokale afdeling via telefon og e-mail. 

Husk også, at du fortsat kan bruge sparekassens selvbetjeningsløsninger og 
pengeautomater

Find afdelinger og medarbejdere

Vejledning: Sådan deltager du i et videomøde

Hjælp til privat- og erhvervskunder
I sparekassen ved vi, at den nuværende situation er så ekstraordinær, at den også kan give økonomiske udfordringer for kunder, som til daglig har en sund økonomi. Derfor er vi klar til at finde løsninger på, hvordan man som virksomhed eller familie kan komme igennem den nuværende krise.

Coronavirus

Nyheder

02.04.2020

Rejseforsikring og coronavirus

Coronavirus kan påvirke den officielle rejsevejledning til flere lande. Udenrigsministeriet fraråder nu alle rejser til Kina, og der registreres smitte med coronavirus i flere områder og lande. Her er en oversigt over, hvordan du er dækket via dit LOPI Mastercard.

Læs mere
Aalborg Syd

Nyheder

18.03.2020

Ny afdeling i Aalborg Syd

Forretningen i Aalborg har vokseværk, og vi åbner snart en helt ny afdeling i Aalborg Syd.

Læs mere

Nyheder

18.03.2020

COVID-19 og støtte til erhvervslivet

Covid-19 og støtte til erhvervslivet

Læs mere

Nyheder

12.03.2020

Alle garantmøder flyttes til 2021

Sparekassens garantmøder finder sted i perioden fra den 15. april til den 24. april 2020.

Læs mere
Støt dit lokalområde

Bliv kunde og støt dit lokalområde

Vi er en stærk garantsparekasse, og vi kan hjælpe dig inden for alle økonomiske områder. Vi har ingen aktionærer og udbetaler derfor ikke udbytte. Vi støtter i stedet mange lokale initiativer. Det betyder, at du som kunde i Sparekassen Vendsyssel er med til at gøre en forskel i dit lokalområde.

Velkommen i Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet.

Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger vægt på at drive en sund forretning, som blandt andet afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau.

Det synes vi er sund fornuft.